Om Graabein

 

GRAABEIN 

Graabein er til for å uttrykke din stil

Din personlighet

Din selvtillit, og din historie

Graabein er et verktøy

Identitet kommer innenfra

 

 


Graabein Skjegg

Vi produserer våre produkter selv, på gamlemåten. Når du bestiller en flaske olje, er denne blandet og tappet for hånd, og vi har full kontroll på hva som er i alt vi produserer. Vi bruker de beste råvarer, kun naturlig konservering, og du vil aldri finne petroleumsprodukter, parabener eller parfyme i våre produkter.

I tillegg har vi håndplukket et knippe andre produkter som har fått plass i vår nettbutikk. Dette er produkter som holder vår standard for kvalitet, og som passer inn i vårt utvalg og filosofi.

 Alt vi lager blir produsert på Karmøy i Rogaland. Helt ytterst i vest der himmel møter sjø. Norges eldste kongesete med en tusenårig tradisjon for beskjeggede vikinger.

Våre produkter er registrert både hos Norsk Mattilsyn og CPNP, og er merket og dokumentert etter internasjonale regler.

 Det er egentlig ingenting å lure på. Slipp din indre Graabein ut i lyset. Kvinnene vil digge det! Jeg lover!

 

Graabein Apparel

Vår tanke er at klær ikke skaper folk, men at utsiden kan reflektere hvem folk er på innsiden. Vår ledestjerne har hele tiden vært at folk skal føle seg badass. Skjeggprodukter er en vei til målet, klær er en annen. Vårt fokus på kvalitet og deg som kunde har ført til at mange føler slektskap og eierskap til Graabein. Det tar vi på alvor, og bare det beste er godt nok for dere. Vi er stolt av kolleksjonen vår.


Kontakt:

Graabein Gundersen
Tostemveien 181
4270 Åkrehamn
Org. Nr. 915091490

runar@rugu.no
+47 95907666